Broere Jazz

De meest bekende zoon van de helaas te vroeg overleden Cocktail.

JAZZ is niet meer weg te denken uit de hedendaagse dressuur paarden Fokkerij. Bij leven is JAZZ reeds een fenomeen waar ieder jaar weer talentvolle kinderen aan zijn fokkerij palmares worden toegevoegd. Zijn nafok kent vele goedgekeurde zonen en zijn kinderen hebben allemaal het herkenbare van JAZZ: Bloedmooi, Supergetalenteerd en fenomenaal bewegen! Zijn goedgekeurde zonen bij het KWPN zijn : Broere Norway, Olivi, Riant, Tango, Johnson ,Vic, Wynton, Cachet, Chagall en Broere Bristol. Zijn succesvolle kinderen in de sport zijn teveel om op te noemen! Ambassadeur pur sang van Broere Jazz is natuurlijk niemand minder dan Jerich Parcival! Met zijn amazone Adelinde Cornelissen won deze combinatie de zilveren medaille tijdens de OS in Londen 2012! 

Ook in 2014 liet JAZZ door zijn kinderen prominent van zich horen. Op veilingen, keuring en sportuitslagen staan zijn kinderen steevast bovenaan!

Het KWPN beloonde JAZZ met de titel KWPN paard van het jaar 2006 en werd bij leven al Preferent verklaard. Dit vanwege zijn sportieve prestaties en zijn zeer succesvolle nafok. Broere Westpoint, Broere Bristol, IPS Tango en natuurlijk Jerich Parcival.

Over Broere Jazz

Wat valt er nog meer te schrijven over deze fantastische Hengst. Bloedmooi, Supergetalenteerd en een nafok om van te watertanden!

Broere Jazz heeft reeds 8 goedgekeurde zonen: bij het KWPN zijn dat: Broere Norway, Olivi,  Riant, Tango, Johnson ,Vic, Wynton en Boston. Ieder Jaar bij de Hengstenselecties vallen de kinderen van Broere Jazz in positieve zin op. Op grond van fokkerij- en sportgegevens van zijn nakomelingen is Broere Jazz Keur verklaard. In 2006 werd Broere Jazz bij leven reeds Preferent verklaard. Dit vanwege zijn sportieve prestaties en zijn zeer succesvolle nafok. Broere Westpoint, Broere Bristol, IPS Tango en natuurlijk Jerich Parcival zijn enkele voorbeelden. Het KWPN beloonde Broere Jazz tevens met de titel KWPN paard van het jaar 2006. Broere Jazz is reeds jaren aanvoerder van de WBSFH ranking.